Leave Your Message
010203

ne ofrojmë pajisje me cilësi të lartëpajisje gencor

Na besoni, na zgjidhnirreth nesh

Përshkrim i shkurtër:

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. është një prodhues profesional i pajisjeve të birrës. Ne jemi te specializuar në projektimin, prodhimin, instalimin dhe korrigjimin e fabrikës së birrës për pijetore, bar, restorant, mikrobirrari, fabrikë birre rajonale etj.


  supermaxprojektet

  nderCERTIFIKATA JONË

  010203040506070809101112131415

  PJESËMARRJE NË AKTIVITETET E EKSPOZITAVENGJARJE DHE SHOKËT TREGTARE

  Lexo më shumë
  654dee2usq
  654dee2xmx
  654dee2ku7
  654dee2ss7
  654dee2h0o
  654dee2s5h
  0102