Leave Your Message
PREZANTIMI

HISTORIA JONË

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. është një prodhues profesional i pajisjeve të birrës. Ne jemi te specializuar në projektimin, prodhimin, instalimin dhe korrigjimin e fabrikës së birrës për pijetore, bar, restorant, mikrobirrari, fabrikë birre rajonale etj.
Me mjeshtëri të shkëlqyer, performancë të shkëlqyer dhe funksionim të thjeshtë. Të gjitha detajet janë marrë në konsideratë qëllimi i humanizuar dhe i prodhuesve të birrës. Cilësia e besueshme garantohet nga mbështetja teknike profesionale, pajisjet e avancuara të përpunimit, kontrolli i rreptë i cilësisë dhe trajnimi i plotë i personelit. Inxhinierët tanë ishin dërguar në të gjithë botën për projektimin, instalimin, trajnimin dhe mbështetjen teknike të fabrikave të birrës. Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh, duke përfshirë pajisje individuale dhe projekte me çelës në dorë. Të gjitha produktet janë në përputhje me sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO9001, të eksportuara në më shumë se 80 vende në botë dhe kanë fituar njohje dhe vlerësim nga klientët.
SUPERMAX është një partner të cilit mund t'i besoni. Le të punojmë së bashku për t'ju ndihmuar të realizoni ëndrrën tuaj të prodhimit.

rrëshqitje1
rrëshqitje2
01/02

pse zgjidhni SUPERMAX

  • 16 vite eksperience
  • 5 vjet Garanci e madhe e pajisjeve
  • Koha e dorëzimit 30 ditë
  • 100% Inspektim i Cilësisë
  • Autentifikimi i cilësisë CE
  • Shërbim Online 24 Orësh

SHËRBIMIklienti i vizituar

CERTIFIKATA JONË

SUPERMAX është një partner të cilit mund t'i besoni. Le të punojmë së bashku për t'ju ndihmuar të realizoni ëndrrën tuaj të prodhimit.

654debe2e7
654debf1zc
654debff34
654debffl3
654debf3a7
0102030405

pse na zgjodhet ne

Po kërkoni të hyni në botën e birrës craft?

Pavarësisht nëse planifikoni të krijoni një fabrikë birre, bar, restorant, mikrobirrari, fabrikë birre rajonale ose ndonjë institucion tjetër që lidhet me prodhimin e birrës, Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. është partneri juaj i besueshëm. Kompania jonë është e specializuar në projektimin, prodhimin, instalimin dhe vënien në punë të fabrikave të birrës të të gjitha madhësive.
Në Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. ne krenohemi me mjeshtërinë tonë të shkëlqyer, performancën e shkëlqyer dhe funksionimin e thjeshtë. Vëmendja jonë ndaj detajeve është e pakrahasueshme, pasi sigurojmë që çdo aspekt i pajisjes sonë të jetë i dizajnuar duke pasur parasysh synimet e birrës artizanale. Ne e kuptojmë se suksesi i sipërmarrjes suaj të birrës artizanale mbështetet në cilësinë e pajisjeve të prodhimit të birrës dhe ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte që plotësojnë standardet më të larta.