Leave Your Message
010203

обезбедуваме висококвалитетна опремагенкор опрема

20BBL 2 vesels Brewhouse со 40BBL резервоар за топла вода за пиварница 20BBL 2 vesels Brewhouse со 40BBL резервоар за топла вода за пиварница
04

20BBL 2 vesels Brewhouse со 40BBL H...

2023-11-24

Нашиот најнов и најпопуларен производ на американскиот пазар - американскиот резервоар за сахарификација/филтер 20BBL, резервоар за вриење/суспензија од 20BBL и комбинација на резервоар за топла вода 40BBL. Овој иновативен и ефикасен систем е дизајниран да ги задоволи барањата на пиварниците од сите големини со неговата висока ефикасност и ниска цена.

Американскиот резервоар за сахарификација/филтер 20BBL е специјално дизајниран да обезбеди оптимални услови за процесот на сахарификација и филтрирање. Обезбедува производство на висококвалитетно пиво со својата напредна технологија и прецизни контролни механизми. Резервоарот за вриење/суспензија 20BBL е опремен да се справува со процесот на вриење и суспензија со лесно и ефикасност. Тој е дизајниран да ја одржува саканата температура и притисок за совршена средина за подготовка.

Видете повеќе производи
Конусен ферментатор со двоен ѕид од 1000L Конусен ферментатор со двоен ѕид од 1000L
06

Конусен ферментатор со двоен ѕид од 1000L

2023-11-28

1000L со двоен ѕид конусен опис на ферментатор:

Ферменторот се нарекува и CCT (Цилиндричен конусен резервоар), FV (сад за ферментација), примарен ферментор или унитанк бидејќи се користат и за ферментирање и за лагерирање. Ферментирањето е процес при кој квасецот го трансформира кантарионот во пиво. Лагерингот се одвива по ферментацијата и е време кое му се дава на пивото да се стабилизира и старее по ферментацијата. Тонсенските ферментатори од не'рѓосувачки челик можат индивидуално да се контролираат со температурата преку гликолни јакни и најчесто се опремени со додатоци како што се вентил за ослободување на притисок, млаз за чистење CIP, вентил за санитарен примерок, шахта итн. Дизајнот на Тонсен ферментира се заснова на нашето огромно знаење за пивото, а особено на конусното дно на ферменторот и фактот што ги комбинираме ферментацијата и созревањето во истиот сад е многу важен. При пресметување на вашиот капацитет и конфигурација за ферментирање и таложење, мора да се земе предвид доволно време за ферментирање и лагерирање за производство на квалитетни пива.

Видете повеќе производи

Верувајте ни, одберете неза нас

Краток опис:

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. е професионален производител на опрема за подготовка на пиво. Ние сме специјализирани за дизајн, производство, инсталација и дебагирање на пиварници за пиварници, барови, ресторани, микропивари, регионални пиварници итн.


  супермакспроекти

  честНАШИОТ СЕРТИФИКАТ

  010203040506070809101112131415

  УЧЕСТВУВАЈТЕ НА ИЗЛОЖБНИ АКТИВНОСТИНАСТАНИ И ТРГОВСКИ САМИ

  Прочитај повеќе
  654dee2usq
  654dee2xmx
  654dee2ku7
  654dee2ss7
  654dee2h0o
  654dee2s5h
  0102