Leave Your Message
ВОВЕД

НАШАТА ПРИКАЗНА

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. е професионален производител на опрема за подготовка на пиво. Ние сме специјализирани за дизајн, производство, инсталација и дебагирање на пиварници за пиварници, барови, ресторани, микропивари, регионални пиварници итн.
Со одлична изработка, одлични перформанси и едноставно ракување. Сите детали се земени во предвид хуманизираната и намерата на пиварите. Сигурниот квалитет е загарантиран со професионална техничка поддршка, напредна опрема за обработка, строга контрола на квалитетот и целосна обука на персоналот. Нашите инженери беа испратени низ целиот свет за проектирање, инсталација, обука и техничка поддршка на пиварницата. Обезбедуваме целосен опсег на услуги, вклучувајќи индивидуална опрема и проекти со клуч на рака. Сите производи се во согласност со системот за управување со квалитет ISO9001, извезени во повеќе од 80 земји во светот и имаат добиено признание и пофалби од клиентите.
SUPERMAX е партнер на кој можете да му верувате. Ајде да работиме заедно за да ви помогнеме да го остварите вашиот сон за подготовка.

слајд1
лизгање2
01/02

зошто да изберете SUPERMAX

  • 16 години искуство
  • 5 години голема гаранција за опремата
  • 30 дена Време на испорака
  • 100% проверка на квалитетот
  • CE квалитет автентикација
  • 24-часовна онлајн услуга

СЕРВИСпосетен клиент

НАШИОТ СЕРТИФИКАТ

SUPERMAX е партнер на кој можете да му верувате. Ајде да работиме заедно за да ви помогнеме да го остварите вашиот сон за подготовка.

654debe2e7
654debf1zc
654debff34
654debffl3
654debf3a7
0102030405

зошто да не одберете нас

Дали сакате да влезете во светот на занаетчиското пиво?

Без разлика дали планирате да основате пиварница, бар, ресторан, микропиварница, регионална пиварница или која било друга компанија поврзана со производство на пиво, Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. е вашиот доверлив партнер. Нашата компанија е специјализирана за дизајн, производство, инсталација и пуштање во употреба на пиварници од сите големини.
Во Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. се гордееме со нашата одлична изработка, одлични перформанси и едноставно ракување. Нашето внимание на деталите е неспоредливо, бидејќи гарантираме дека секој аспект од нашата опрема е дизајниран со намерите на занаетчиското пиво. Разбираме дека успехот на вашиот потфат за занаетчиско пиво се потпира на квалитетот на опремата за пиво и ние сме посветени на обезбедување производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди.