Leave Your Message
BUBUKA

CARITA URANG

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat-alat bir. Urang ngahususkeun dina desain brewery, pabrik, instalasi tur debugging pikeun brewpub, bar, réstoran, microbrewery, brewery régional jsb.
Kalawan workmanship rupa, kinerja alus teuing jeung operasi basajan. Sadaya detil dipertimbangkeun kana tujuan anu dimanusiakeun sareng para brewmaster. Kualitas dipercaya dijamin ku dukungan téknis profésional, alat pangolahan canggih, kontrol kualitas anu ketat sareng pelatihan personel lengkep. insinyur urang geus dispatched sakuliah dunya pikeun brewery ngarancang, instalasi, palatihan sarta supporting.We teknis nyadiakeun rentang pinuh ku jasa, kaasup parabot individu jeung proyék turnkey. Sadaya produk saluyu sareng sistem manajemen kualitas ISO9001, diékspor ka langkung ti 80 nagara di dunya, sareng parantos kéngingkeun pangakuan sareng pujian ti para nasabah.
SUPERMAX mangrupikeun mitra anu tiasa dipercaya. Hayu urang gawé bareng pikeun mantuan Anjeun ngawujudkeun impian brewing Anjeun.

slide1
lesot2
01/02

naha milih SUPERMAX

  • 16 Taun Pangalaman
  • 5 Taun Garansi Alat Utama
  • 30 Dinten Waktos Pangiriman
  • 100% Quality Inspection
  • Auténtikasi Kualitas CE
  • 24 Jam Service Online

PELAYANANcustomer dilongok

SERTIFIKAT KAMI

SUPERMAX mangrupikeun mitra anu tiasa dipercaya. Hayu urang gawé bareng pikeun mantuan Anjeun ngawujudkeun impian brewing Anjeun.

654debe2e7
654debf1zc
654debff34
654debffl3
654debf3a7
0102030405

naha milih urang

Naha anjeun badé lebet kana dunya karajinan bir?

Naha anjeun badé nyetél pabrik bir, bar, réstoran, pabrik mikro, pabrik bir régional, atanapi lembaga anu sanés anu aya hubunganana sareng pembuatan bir, Jinan Supermax Machinery Co, Ltd mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya. Pausahaan urang specializes dina rarancang, manufaktur, instalasi, sarta commissioning of breweries sadaya ukuran.
Di Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. kami reueus kana pagawean anu saé, kinerja anu saé, sareng operasi anu sederhana. Perhatian kami ka detil henteu aya tandingna, sabab kami mastikeun yén unggal aspék alat kami dirarancang kalayan niat bir karajinan dina pikiran. Urang ngarti yén kasuksésan usaha bir karajinan anjeun gumantung kana kualitas alat brewing, sarta kami komitmen ka nyadiakeun produk nu minuhan standar pangluhurna.