Leave Your Message
PAMBUKA

CERITA KITA

Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan bir. We spesialis ing desain brewery, Pabrik, instalasi lan debugging kanggo brewpub, bar, restaurant, microbrewery, brewery regional etc.
Kanthi workmanship apik, kinerja banget lan operasi prasaja. Kabeh rincian sing dijupuk ing manungsa lan brewmasters' niat menyang wawasan. Kualitas sing dipercaya dijamin kanthi dhukungan teknis profesional, peralatan pangolahan canggih, kontrol kualitas sing ketat lan latihan personel lengkap. Insinyur kita wis dikirim ing saindenging jagad kanggo ngrancang pabrik, instalasi, pelatihan lan dhukungan teknis. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan, kalebu peralatan individu lan proyek turnkey. Kabeh produk tundhuk karo sistem manajemen kualitas ISO9001, diekspor menyang luwih saka 80 negara ing donya, lan wis entuk pangenalan lan pujian saka pelanggan.
SUPERMAX minangka mitra sing bisa dipercaya. Ayo kerja bareng kanggo mbantu mujudake impian bir.

geser 1
klelep2
01/02

kenapa milih SUPERMAX

  • 16 Taun Pengalaman
  • 5 Taun Garansi Peralatan Utama
  • Wektu Pangiriman 30 Dina
  • 100% Inspeksi Kualitas
  • Otentikasi Kualitas CE
  • Layanan Online 24 Jam

LAYANANcustomer dibukak

SERTIFIKAT KITA

SUPERMAX minangka mitra sing bisa dipercaya. Ayo kerja bareng kanggo mbantu mujudake impen bir.

654debe2e7
654debf1zc
654debff34
654debffl3
654debf3a7
0102030405

kok milih kita

Apa sampeyan pengin mlebu ing jagad bir kerajinan?

Apa sampeyan arep nyiyapake pabrik bir, bar, restoran, microbrewery, pabrik bir regional, utawa perusahaan liyane sing ana gandhengane karo pembuatan bir, Jinan Supermax Machinery Co., Ltd. minangka mitra sing bisa dipercaya. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing desain, manufaktur, instalasi, lan komisioning pabrik bir kabeh ukuran.
Ing Jinan Supermax Machinery Co., Ltd., kita bangga karo pengerjaan sing apik, kinerja sing apik, lan operasi sing gampang. Manungsa waé kanggo rinci ora bisa ditandingi, amarga kita mesthekake yen saben aspek peralatan kita dirancang kanthi tujuan kanggo nggawe bir. Kita ngerti manawa sukses usaha bir kerajinan sampeyan gumantung marang kualitas peralatan pembuatan bir, lan kita setya nyedhiyakake produk sing cocog karo standar sing paling dhuwur.